ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоБезквартирних кримчан вишикують в одну чергу

Безквартирних кримчан вишикують в одну чергу

У Криму до 2013 року планується сформувати Єдиний державний реєстр громадян, які перебувають на квартирному обліку і потребують поліпшення житлових умов

У Криму до 2013 року планується сформувати Єдиний державний реєстр громадян, які перебувають на квартирному обліку і потребують поліпшення житлових умов.

Про це повідомляє прес-служба Радміну АРК.

«Черговики, які претендують на житло, будуть включені в єдину базу, доступну для публічного перегляду», - зазначили в Республіканському комітеті АРК з будівництва та архітектури.

За інформацією профільного міністерства, на сьогодні поліпшення житлових умов у Криму потребує 76 тис. сімей та одиноких громадян.

На даний час Рескомбуд проводить роботу зі збору та узагальнення даних, необхідних для внесення до Єдиного держреєстру. Крім того, в містах і районах автономії ведеться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку на підприємствах, установах, організаціях, в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

У рамках перереєстрації будуть заповнені спеціальні карти, на підставі яких буде формуватися реєстр. При цьому черговість громадян, що претендують на отримання житла, буде збережена.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)