ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївським водіям частково обмежать рух

Київським водіям частково обмежать рух

Рух однією з вулиць Києва частково обмежать. Це пов’язано з виконанням робіт з відновлення асфальтобетонного покриття після прокладання кабельних мереж.

Завтра рух автотранспорту на вул. Електриків частково обмежать. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«В період з 8:00 до 17:00 фахівці корпорації виконуватимуть роботи з відновлення асфальтобетонного покриття після прокладання кабельних мереж на вулиці Електриків у Подільському районі», – йдеться в повідомленні. Через це на час виконання ремонтних робіт рух автотранспорту від будинку №1 до буд №9-А на вул. Електриків буде обмежено до однієї смугу руху.
 
«Просимо водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та за можливості обирати інші маршрути руху», – зазначають в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», сьогодні буде перекрита для руху транспорту ділянка дороги на вул. Глибокій, 19. Це пов’язано з проведенням робіт з ремонту аварійної каналізаційної мережі. 
 
Коментарі (0)