ГоловнаНовини ЖКГПодіїБюджет на 2020 рік змінили з надією на отримання підтримки від МВФ

Бюджет на 2020 рік змінили з надією на отримання підтримки від МВФ

Зміни до Державного бюджету України на 2020 рік, який був ухвалений у парламенті, відбувалися з урахуванням підтримки Міжнародного валютного фонду
Зміни до Державного бюджету України на 2020 рік, який був ухвалений у парламенті, відбувалися з урахуванням підтримки Міжнародного валютного фонду, адже це дасть можливість профінансувати всі необхідні видатки. 
 
Про це повідомив міністр фінансів України Сергій Марченко, передає  пресслужба міністерства.
 
"В цьому бюджеті ми заклали ресурс від міжнародних фінансових організацій, в тому числі пряму бюджетну підтримку МВФ. Підтримка наших міжнародних партнерів дуже важлива, бо дає нам можливість повністю профінансувати всі необхідні видатки, в першу чергу заробітні плати лікарів, соціальний захист, видатки на інфраструктуру. Ми очікуємо від парламенту позитивного голосування і за так званий банківський законопроект, який прискорить отримання допомоги МВФ", - сказав Сергій Марченко.
 

Нагадаємо, Міжнародний валютний фонд очікує зниження доходів на душу населення у 170 країнах через глобальну пандемію коронавірусу. Про це розповіла директор-розпорядник МВФ Крісталіна Георгієва. 

 
Коментарі (0)