ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГБюджет на ремонт доріг не урізатимуть

Бюджет на ремонт доріг не урізатимуть

Кабінет міністрів у законопроєкті щодо змін до державного бюджету запропонує парламенту зберегти видатки на розвиток дорожньої інфраструктури

 

Кабінет міністрів у законопроєкті щодо змін до державного бюджету запропонує парламенту зберегти видатки на розвиток дорожньої інфраструктури.

Про це прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у своєму Тelegram.

«Велике будівництво» триватиме. #БюджетНадзвичайноїСитуації максимально збереже видатки на розвиток дорожньої інфраструктури. Якісні дороги — це запорука економічного розвитку», - зазначив Шмигаль.

За його словами, на ремонт та реконструкцію доріг державного значення у цьому році має піти 37.3 млрд. грн, на ремонт та реконструкцію доріг місцевого значення – 27.2 млрд грн. На безпеку дорожню руху має бути виділено 3.1 млрд грн, а на реконструкцію та будівництво мостів – 500 млн грн. 

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський виступив з відеозверненням, повідомивши що планує застосувати знання і вміння українських заробітчан на будівництві доріг в Україні.

"Рано чи пізно коронавірус пройде, і карантин закінчиться. Вважаю, що ми повинні зробити все і утримати цих людей на батьківщині. Нам дуже потрібні ваші знання і ваші вміння", - розповів він.

Одним з варіантів працевлаштування він називає масове будівництво доріг.

«Саме в цьому контексті знаковим є продовження програми« Велике будівництво »тисячі кілометрів нових доріг і інфраструктурні об'єкти дадуть той необхідний імпульс економічного розвитку і створять нові робочі місця», - повідомив він.

 

 

 
Коментарі (0)