ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГБюджет планують представити до 15 вересня

Бюджет планують представити до 15 вересня

Кабінет міністрів має намір подати проект бюджету-2020 на розгляд парламенту до 15 вересня
Кабінет міністрів має намір подати проект бюджету-2020 на розгляд парламенту до 15 вересня. Встигнути в ці терміни Володимир Зеленський доручив прем'єр-міністру Олексію Гончаруку і міністру фінансів Оксані Маркаровой - вони передбачені законодавством.
 
Про це сказав народний депутат від "Слуги народу" Михайло Радуцький після засідання фракції, повідомляє 24 канал.
 
На зустрічі також були присутні президент Володимир Зеленський, прем'єр-міністр Олексій Гончарук, міністр фінансів Оксана Маркарова і генпрокурор Руслан Рябошапка.
 
У той же час голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, коментуючи питання підготовки бюджету, заявив - субвенції для регіонів будуть розподілятися справедливо.
 
Потрібно зробити прозорі критерії, як області та регіони можуть отримувати субвенції, щоб це було об'єктивно,
- сказав він.
 
Крім проекту бюджету, нардепи також обговорювали організаційні питання парламентської діяльності.
 
Відзначимо, про наміри Кабміну зробити все вчасно напередодні заявляла і міністр фінансів Оксана Маркарова. Вона відзначала, що кожен міністр по своїй зоні відповідальності повинен мати право внести значні поправки в бюджет.
 
Ще на початку серпня Маркарова заявляла, що проект бюджету знаходиться на фінальній стадії.
 
Крім того, в уряді планують включити в розрахунок бюджету на наступний рік ініціативу президента Зеленського по легалізації грального бізнесу та видобутку бурштину. Вплив цих ініціатив на бюджет наступного року вже прораховують в Мінфіні.
 
Коментарі (0)