ГоловнаНовини ЖКГПодіїБюджет програми «Доступні ліки» буде збільшено до 750 млн грн

Бюджет програми «Доступні ліки» буде збільшено до 750 млн грн

Бюджет започаткованої в квітні цього року державної програми «Доступні ліки», яка передбачає забезпечення препаратами хворих на астму, діабет та серцево-судинні хвороби, буде збільшено до 750 млн грн
 
 
Бюджет започаткованої в квітні цього року державної програми «Доступні ліки», яка передбачає забезпечення препаратами хворих на астму, діабет та серцево-судинні хвороби, буде збільшено до 750 млн грн, заявив в ефірі телеканалу «112.UA» Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
 
«Ми взяли прозору систему, яка працює на Заході, і впровадили її в Україні. Ми знаємо проблемні питання, над цим працюємо.  Додатково виділили 250 млн грн – до кінця року буде 750 млн грн аби нам вистачило, - сказав Глава Уряду. - І на цьому ми не зупиняємося. Треба розширювати перелік ліків по програмі реімбурсації, бо ця система найбільш прозора».

Володимир Гройсман підкреслив, що проблемні питання в реалізації Держпрограми «Доступні ліки» є. «Ми працюємо лише місяць, це, зрозуміло, важко, адже й аптечні мережі дивляться. Але я гарантую, є гроші, ми побудували систему, і вона буде працювати», - підкреслив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман. 

 
Коментарі (0)