ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняБюджетні організації почали менше споживати газу

Бюджетні організації почали менше споживати газу

Бюджетні організації все більше відключаються від систем газопостачання. Це зумовило скорочення об’ємів споживання ними природного газу на 20%.

Бюджетні організації у цьому році скоротили споживання природного газу на 20% у порівнянні з минулорічним періодом. Про це розповів голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук, повідомляють «Finance.ua».

За словами чиновника, облгази доповідають про збільшення відключень від систем газопостачання бюджетних установ та організацій.

«Ми бачимо, що йде серйозне споживання газу саме тими об’єктами, які в минулому році споживали тепло з використанням газу. Зараз багато відключається, і облгази нам доповідають. У середньому близько 20% зниження споживання газу у нас вже відбулося по бюджетним організаціях», – сказав голова Держенергоефективності.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Держенергоефективності хоче замістити імпортований газ за рахунок вирощування енергетичних культур. Хоча, держава не займатиметься посівом культур, а лише створюватиме сприятливі умови для залучення інвесторів.

 
Коментарі (0)