ГоловнаВибір редакціїОСБББлизько тисячі одеських ОСББ існують лише на «папері»

Близько тисячі одеських ОСББ існують лише на «папері»

В ході апаратної наради в Одеській мерії стало відомо, що близько тисячі одеських об'єднань співвласників багатоквартирних будинків існують лише на «папері»
В ході апаратної наради в Одеській мерії стало відомо, що близько тисячі одеських об'єднань співвласників багатоквартирних будинків існують лише на «папері», це розповів перший заступник мера Анатолій Орловський, повідомляє Odessa.net
 
Перший заступник мера Анатолій Орловський уточнив, що мова йде про ОСББ, створених тими чи іншими політичними та громадськими організаціями.
 
«Якщо ми говоримо про реальну роботу, то її там немає, і люди не знають, що робити з цим« щастям ». Такі ОСББ створюються і тут же укладають договір з керуючою компанією і не несуть ніякої відповідальності. Проте, ми співпрацюємо з усіма структурами і надаємо всім допомогу», - запевнив заступник Геннадія Труханова.
 
За підрахунками дірдепа міського господарства Олександра Козловського, сумлінно виконують свої обов'язки лише 537 ОСББ. «Решта поки вичікують і не поспішають», - констатує він.
 

Риску під цим підвів сам міський голова, який постановив стежити за «створеними для контролю за електоратом» структурами. 

 
Коментарі (0)