ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГБлизнюк проконсультує голів обладміністрацій щодо роботи громадських організацій

Близнюк проконсультує голів обладміністрацій щодо роботи громадських організацій

А.Близнюк найближчим часом проведе консультації з главами обладміністрацій щодо втілення в життя напрацювання громадських організацій, пов'язаних зі сферою ЖКГ, які були б корисні для розвитку даної сфери.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолію Близнюку провести найближчим часом консультації з главами обладміністрацій дати доручення втілювати в життя напрацювання громадських організацій, пов'язаних зі сферою ЖКГ, які були б корисні для розвитку даної сфери. Про це прем'єр заявив на сьогоднішньому засіданні уряду.

«У громадських організаціях, у фахівців є дуже грамотні і корисні ініціативи і їх потрібно підхопити, реалізувати в державній політиці. Тому я доручаю міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Анатолію Михайловичу Близнюку главам обласних адміністрацій найближчим часом провести міжрегіональні консультації і взяти в роботу всі практичні рішення, які вже напрацював бізнес, громадськість та експерти», - сказав Азаров.

Він підкреслив, що в Черкаській області за рахунок залучення приватного інвестора була досягнута економія газу на рівні 15%, а електроенергії на рівні 40%, а в Харківській області за рахунок модернізації котелень була досягнута економія газу на рівні 30%, в результаті чого вдалося на 12% знизити тариф для населення.

За словами Азарова, такі заходи для малих міст є ефективним способом вирішення існуючих проблем.

Джерело – РБК-України

 
Коментарі (0)