ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоБлизнюк жорстко візьметься за будівництво в регіонах

Близнюк жорстко візьметься за будівництво в регіонах

Глава Уряду доручив Анатолію Близнюку «проаналізувати ситуацію з будівництвом в регіонах та на найближчому засіданні Кабінету Міністрів доповісти».

Прем’єр-міністр Микола Азаров доручив Міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства вивчити питання щодо будівництва житла, ефективності роботи відповідних програм, які покликані сприяти зростанню темпів будівництва.  Глава Уряду заявив про це під час засідання Кабінету Міністрів 19 вересня 2012 року.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі секретаріату КМУ.

«Ми прийняли закон про містобудівну діяльність, ми спростили процедури початку будівництва, введення в експлуатацію житла, скоротили строки оформлення права на землю та багато іншого, а на обсягах будівництва це не позначилось. Виникає питання: вони що не працюють, чи це проблеми на місцях?», - поставив запитання Прем’єр-міністр, висловивши невдоволення темпами будівництва в деяких регіонах.

Микола Азаров повідомив, що тільки у вигляді субвенції на соціально-економічний розвиток та через Фонд регіонального розвитку України Уряд перерахував регіонам майже 2 млрд грн - в 1,4 рази більше, ніж минулого року.

Глава Уряду доручив Анатолію Близнюку «проаналізувати цю ситуацію та на найближчому засіданні Кабінету Міністрів доповісти». При цьому він додав, що в разі потреби якихось нормативних змін, Уряд обов’язково прийме відповідне рішення.

 
Коментарі (0)