ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійБіля станцій «Київметрополітену» прибрали МАФи

Біля станцій «Київметрополітену» прибрали МАФи

Біля станцій метро «Олімпійська» та «Палац «Україна»» наводять лад – там прибрали незаконно встановлені тимчасові споруди. Роботи проводилися згідно з графіком демонтажу МАФів.

Вчора комунальники демонтовали 8 незаконно встановлених тимчасових споруд на вул.Червоноармійській та Федорова біля станцій метрополітену «Палац Україна» та «Олімпійська». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Прибирання та вивезення тимчасових споруд відбулося згідно Графіку демонтажу ТС та об’єктів пересувної торгівлі розміщених на території району, затвердженого головою Печерської райдержадміністрації і на виконання листа Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації. Усі вищезазначені споруди грубо порушували Правила благоустрою міста Києва та Державні будівельні норми. Зокрема, їх знаходження було в межах 20-метрової зони входу/виходу зі станції метрополітену, на місцях, під якими проходять інженерні мережі, а також повністю відсутня дозвільна документація», – йдеться в повідомленні.
 
За інформацією прес-служби, власники зазначених МАФів були завчасно попереджені про можливий демонтаж та мали нагоду прибрати свої кіоски власними силами, проте вимоги районної та міської влади були ними проігноровані. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», учора в Києві стартував опалювальний сезон. Комунальники почали забезпечувати теплом об'єкти соціальної інфраструктури. Деякі з них вже перебувають з теплими батареями.
 
Коментарі (0)