ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБіля столичного ТРЦ Оcean Plaza сталося пошкодження магістрального трубопроводу

Біля столичного ТРЦ Оcean Plaza сталося пошкодження магістрального трубопроводу

Близько години тому в Голосіївському районі Києва за адресою вул.Антоновича, 76 біля ТРЦ Оcean Plaza сталося пошкодження магістрального трубопроводу на проїжджій частині.

Близько години тому в Голосіївському районі Києва за адресою вул.Антоновича, 76 біля ТРЦ Оcean Plaza сталося пошкодження магістрального трубопроводу на проїжджій частині.

У результаті пошкодження стався витік гарячої води.

В результаті прориву, окропом затопило весь нульовий поверх торгового центру, а люди терміново були евакуйовані.

Біля ТРЦ сталася надзвичайна подія з маршруткою. Вона провалилася під асфальт, де вирує окріп.
 
Через гарячу води утворюється густий пар, тому водіям нічого не видно на дорозі. На місце події вже прибули швидкі і рятувальники.
 
За словами очевидців, окріп дуже швидко покрив перший поверх, відвідувачі не встигли безпечно покинути будівлю, деяким довелося тікати по гарячій воді.
 
Багатьох людей охопила паніка, вони намагалися вибратися з ТРЦ, розбиваючи вітрини внутрішніх закладів.
 
Очевидці події коментують:
 
"Оригинально мог для меня сегодня окончиться Старый Новый год. Имела все шансы свариться в кипятке в лифте. Фильмы катастроф отдыхают. Прорвало магистральный трубопровод горячего водоснабжения, потоки кипятка прорвали стену на нулевом этаже "Океан Плазы" и водопадами хлынули прямо в обувный отдел. Девушка продавец была заблокирована в отделе кипящей водой, у меня на глазах ее вынес на руках охранник, но т.к. она кричала от боли, то ноги скорее всего пострадали. Охрана выглядела растерянной, люди сами убегали от наступающих потоков воды. Я упрашивала ребят с рациями чтобы поскорее заблокировали лифты т.к. сама минуту назад на одном из них поднималась. Ну, один при мне отключили с помощью перевернутой урны, об остальных не знаю... До "Ашана" в тот момент вода еще не добралась, но это дело времени. Никто не спешил обесточивать помещения, в общем, не дай Бог в нашем государстве Ч.П.  Елена Сердюк-Слушаенко"
 
Постраждали припарковані біля Ocean Plaza автомобілі. Повідомляється, що район Либідської огорнув пар "як в лазні".

Аварійна бригада Київтеплоенерго перекрила подачу теплоносія і розпочали відкачування води. Рух транспорту частково обмежено. 

фото Макс Котенко

 

фото Олена Сердюк-Слушаенко


 

 

 
Коментарі (0)