ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГБільше половини українців не вірять в соціальні експерименти влади - опитування

Більше половини українців не вірять в соціальні експерименти влади - опитування

Між тим, думки третини респондентів (34%) розділилися порівну: перші 17% оптимістично налаштовані і готові повірити, що кошти, які планується виділити урядом, будуть використані за призначенням...

Комітет з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики рекомендував в кінці лютого розглянути уряду и прийняти  в першому читанні законопроект № 9457 від 14.11.2011 «Про внесення змін до Закону України «Про Загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки».

Зокрема, законопроектом  пропонується доповнити Загальнодержавну програму окремим заходом:  «Капітальний ремонт, модернізація, заміна ліфтового обладнання та систем диспетчеризації» з прогнозним обсягом фінансових ресурсів для виконання завдань на протязі трьох років.

Програма передбачає капітальний ремонт, модернізацію, заміну ліфтового обладнання та систем диспетчеризації. Фінансування перерахованих заходів планується здійснювати за рахунок коштів державного бюджету. Загальний  прогнозний обсяг фінансування становить 5,8 млрд грн.

Читайте також: Українські ліфти: у стані вільного падіння

Редакція «У.К.» поцікавилася безпосередньо у своїх читачів чи вірять вони в обіцянки урядовців щодо поступового виведення ліфтового обладнання з кризи.

Як свідчать дані опитування, яке «У.К.» провела на своєму сайті з 12 по 16 березня, більша половина опитаних читачів порталу (51%) не вірять в експерименти влади і не впевнені, що обіцяні кошти дійдуть до адресата.

Між тим, думки третини респондентів (34%) розділилися порівну: перші 17% оптимістично налаштовані і готові повірити, що кошти, які планується виділити урядом, будуть використані за призначенням. Втім, інші 17% взагалі відкидають будь-які ініціативи провладних кіл і вважають, що ходити пішки з подібним кругообігом коштів в державі та втіленням реформ – надійніше.

Останні ж 14% опитаних переконані, що подібні соціальні проекти будуть впроваджуватися у життя тільки до закінчення передвиборчої кампанії і лише вибірково.

 

Ольга Туча 

 
Коментарі (0)