ГоловнаНовини ЖКГЖитлоБільше тисячі довгобудів змінили статус

Більше тисячі довгобудів змінили статус

В Україні зменшилася кількість довгобудів. Протягом минулого року цього статусу позбулося більше тисячі будівель.

Протягом минулого року в Україні було введено в експлуатацію більше тисячі довгобудів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

За словами Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Темника, найбільшу кількість об’єктів добудовано в АР Крим (138) Донецькій (87), Харківській (61), Запорізькій (59) Миколаївській (55) областях.

Генадій Темник наголосив, що активізувати роботу в цьому напрямку необхідно Черкаській (введено в експлуатацію 12 об’єктів-довгобудів), Закарпатській (введено 10 об’єктів) та Кіровоградській (введено 2 об’єкти) областям.

Нагадаємо, Мірегіоном спільно з органами виконавчої влади було проведено інвентаризацію недобудов в країні станом на 1 січня 2013 року. Загальна кількість недобудов в Україні становила 16,1 тис. об’єктів. Найбільша кількість довгобудів була зосереджена в Донецькій (1350 об’єктів), Харківській (989), Львівській (886), Житомирській (885) областях та Автономній Республіці Крим (888). Добудови потребували 9,8 тис.  об’єктів.

 
Коментарі (0)