ГоловнаГоловнеБудівництвоДовгобуди у стані заморозки

Довгобуди у стані заморозки

У Мінрегіоні наголошують на необхідності вирішення питання зменшення кількості незавершеного будівництва житлових об'єктів. Наразі на більшості з таких об'єктів жодні роботи не проводяться.

Зараз близько 37% об'єктів незавершеного будівництва знаходяться в активній стадії добудови, з іншими 63% нічого не відбувається, вони заморожені. Про це заявив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник, - повідомляє «Sv Development».

За його словами, зараз існує необхідність вирішення питання зменшення кількості незавершених будівництв житлових об'єктів. На початку року їх налічувалося понад 3,5 тис., з яких тільки 1,3 тис. перебували в активній стадії будівництва.

«Регіонам надані завдання щодо проведення до 10 грудня інвентаризації таких об'єктів, за результатами якої слід визначитися щодо можливості їх добудови в наступні роки та продовження роботи по списанню або продажу частини об'єктів», - сказав Геннадій Темник.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, протягом I півріччя 2013 року введено в експлуатацію 376 об’єктів  незавершеного будівництва всіх форм власності.

 
Коментарі (0)