ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійБільшість столичних пляжів небезпечні для життя

Більшість столичних пляжів небезпечні для життя

Усього в поточному оздоровчому сезоні має діяти 1015 пляжів та рекреаційних зон.
Усього в поточному оздоровчому сезоні має діяти 1015 пляжів та рекреаційних зон. 
 
Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Мінестерства охорони здоров’я.
 
Станом на 05.06.2012 р. працює 400 (39,4%) пляжів – 376 на морському та 24 на річковому узбережжі. Закрито 9 пляжів у АР Крим, Миколаївській, Одеській областях; решта ще не відкривались через неготовність до сезону та відсутність дозвільних документів.
 
Так, у м. Києві на цей період з 11 пляжів та зон відпочинку, що розташовані на р. Дніпро, 5 пляжів не мають офіційних дозволів на відкриття. Відкрито офіційно та мають паспорти 6 пляжів – «Дитячий» у Гідропарку, «Венеція», «Молодіжний»,  «Райдуга», «Тельбін» на озерах у Дніпровському районі, «Чорторий» у ПКіВ Дружби народів Деснянського району. 
 
Станом на 05.06.2011 відкрито без дозволу «Передмістна слобідка», «Центральний», «Золотий» у Дніпровському районі, «Вербний» на оз. Вербне; «Пуща-Водиця» 5-7  лінія ставок на р. Горенка (Оболонський р-н). 
 
Досліджено 44 проби річкової води. Відхилення від стандарту виявлено у 10 пробах річкової води (пляжі «Золотий», «Венеція», «Молодіжний», «Райдужний» і «Тельбін» у Дніпровському районі). Заборонено купання, знаходяться під наглядом санепідслужби.
 
Коментарі (0)