ГоловнаГоловнеНадзвичайні події"Бімба" знайшлась у київському метро

"Бімба" знайшлась у київському метро

Стало відомо про перші вибухи у Київському метрополітені. Попри те, що правоохоронці очікували можливих вибухів у центрі міста, інцидент стався на станції метро "Петрівка".

На станції Київського метрополітену «Петрівка» близько 13:15 прогримів вибух. Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на інформацію пасажирів метрополітену.

За словами співрозмовника видання, платформу заволокло димом, паніки не було, так як
у момент події на станції знаходилась невелика кількість пасажирів.

Що саме вибухнуло
, і чи є постраждалі наразі невідомо. У прес-службі столичного метрополітену заявили, що поки не володіють інформацією про подію, однак зазначили, що метро працює в звичайному режимі.

Як повідомляла «Україна Комунальна», 10 грудня в київську міліцію тричі надходили повідомлення про нібито мінування станцій метрополітену, після чого правоохоронці почали проводити перевірку. Вчора станції «Майдан Незалежності» і «Хрещатик» працювали лише на вихід для евакуації пасажирів, на вхід і пересадку станції не працювали.

В ніч на 11 грудня «Беркут» намагався розігнати активістів Евромайдана, однак мітингувальникам вдалося встояти. Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що це було необхідно для «розчищення доріг для життєдіяльності народу». 

 
Коментарі (0)