ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБої «поставили хрест» на світлі у трьох районах Донецька

Бої «поставили хрест» на світлі у трьох районах Донецька

У Донецьку продовжуються бойові дії, що не дає можливості комунальникам відновити електропостачання міста. Сьогодні без світла перебувають мешканці у трьох районах.

У трьох районах Донецька не можуть відновити електропостачання. Перешкодою стоять бойові дії, які тривають по всьому місту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«Міською владою на всіх рівнях були проведені переговори і досягнуто угоду про надання сьогодні, 26 липня з 7 до 15.00 «зеленого коридору» аварійним бригадам для відновлення електропостачання в Куйбишевському і частини Київського районів. В 7.00 фахівці готові були виїхати на місця аварій, але ситуація все ще залишалася небезпечною», - йдеться в повідомленні.

А також підкреслюється, що через бойові дій також ускладнюється ведення відновлювальних робіт на мережах електропостачання в Петровському районі міста.

Зазначимо, згідно з повідомленням, в ніч з 25 на 26 липня в Донецьку пройшла вкрай неспокійно. Жителі всіх районів повідомляли про вибухи, залпи з важкої зброї, які лунали з боку Кіровського району, об'їзної дороги та району аеропорту.

В результаті нічних бойових дій три будинки в Куйбишевському районі, що розташовані за адресами вул. С.Тюленина 9 і 11 і Ударна 50, були пошкоджені снарядами і загорілися. Нарядами МНС загоряння було ліквідовано, постраждалих немає. Також від попадання снаряда постраждав приватний будинок по вул. Удальцова 79 в Петровському районі. Станом на 9:30 обстановка залишалася напруженою.

 
Коментарі (0)