ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики атакують Дебальцеве в «режим тиші»

Бойовики атакують Дебальцеве в «режим тиші»

За час режиму «припинення вогню» бойовики завдали більше 112 ударів по населеним пунктам Донбасу. 88 разів били по Дебальцевому.

Із початку режиму «припинення вогню» з 00:00 15 лютого бойовики 112 разів атакували сили АТО, 88 разів завдавали ударів по Дебальцевому та навколишніх селищах. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці на Facebook.

«Аналізуючи 1 добу після початку перемир’я, можна стверджувати: незаконні збройні формування не дотримуються підписаних угод», - заявляють у штабі АТО.
 
З початку режиму «тиша» противник 31 раз застосовував реактивні системи залпового вогню, 4 рази танки, 56 - артилерію та міномети, повідомляє прес-центр.
 
«Кількість обстрілів наших позицій на Дебальцівському напрямку, в порівнянні з іншими днями, навіть збільшилась. За минулу добу 88 разів терористи завдавали ударів по Дебальцевому та навколишніх селищах, використовуючи практично усі види зброї», - повідомляє прес-центр АТО.
 
Найбільше від обстрілів постраждали: Дебальцеве, по якому злочинці 19 разів били з «Градів»; Чернухине, яке тричі штурмували бандформування і 4 рази обстріляли з «Градів».
 
По селищах Попасна, Санжарівка, Золоте, Камянка незаконні збройні формування активно вели вогонь із «Градів» і артилерії.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у селі Валуйське біля Станиці Луганської останні тижні страждали від обстрілів терористів з артилерії житлові квартали. У селі вже місяць немає світла, а будинки більше схожі на руїни.
 
Коментарі (0)