ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики обстріляли газові об'єкти Донбасу

Бойовики обстріляли газові об'єкти Донбасу

Бойовики руйнують об'єкти газопостачання Донбасу. Сьогодні в результаті артобстрілу було пошкоджено газопровід у Донецькій області, а в Луганській - постраждали склади «Луганськгазу».

Диверсанти пошкодили газопровід між Горлівкою та Дзержинськом Донецької області  та зруйнували й обстріляли склади «Луганськгазу». Про це заявив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, - повідомляє УНН.

«У результаті артобстрілу бойовики пошкодили газопровід між Горлівкою та Дзержинськом Донецької області, який постачає газ до району Майорськ у Горлівці. Наразі ремонт неможливий, оскільки поле, де проходить газопровід, заміноване терористами» - зазначив він.

Окрім того, за словами пана Лисенка, терористи обстріляли та зруйнували центральний склад, кисневу та диспетчерську автотранспортної служби Луганської дільниці «Луганськгазу».

«Внаслідок цього зупинено роботу аварійної служби підприємства» - наголосив він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора в результаті бойових дій на околиці Донецька  було зруйновано ринок, школу, постраждали житлові будинки приватного сектору та кілька багатоповерхівок.

 
Коментарі (0)