ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики обстріляли низку населених пунктів Донбасу

Бойовики обстріляли низку населених пунктів Донбасу

На Донбасі терористи продовжують обстрілювати житлові квартали населених пунктів. Використовують бандформування важке озброєння. Також, в обстрілі міст та селищ беруть участь снайпери.

Вчора ввечері так звані ополченці «ДНР» та «ЛНР» відкрили вогонь з важкого озброєння по низці населених пунктів Донбасу. Зокрема, від обстріл потрапили села та міста на Донецькому та Маріупольському напрямках. Про це повідомили у прес-центрі АТО.

«На Донецькому напрямку загарбники гатили з 120 міліметрових мінометів по Опитному, Водяному, Піскам. По шахті Дутовка били зенітна установка та танк. Снаряди від танків та 152 мм гармат і міни, випущені бандитами падали в населеному пункті Авдіївка. По Мар’їнці стріляв снайпер», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, у Луганській області бойовики застосували міномети великого калібру під час обстрілу Щастя та Станиці Луганської.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 18:00 10 травня бойовиками з мінометів велися обстріли на Донецькому, Луганському, Артемівському та Маріупольському напрямках. У «вогні» була ТЕС у місті Щастя.

 
Коментарі (0)