ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики обстріляли три райони Донецька

Бойовики обстріляли три райони Донецька

Ополченці так званої ДНР вчора відкрили вогонь по житлових районах Донецька. Внаслідок обстрілів пошкоджено майже два десятки будівель. Крім цього, ворожий снаряд влучив у одне з відділень міської лікарні.
У Донецьку вчора ввечері терористи відкрили вогонь по трьох житлових районах міста – Київському, Куйбишевському та Ворошиловському. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Донецької міської ради.
 
Зокрема, було зафіксовано попадання ворожих снарядів у будівлі у двох районах міста.
 
«У Київському районі зафіксовано попадання снарядів на вулиці Університетська (2 будівлі) та проспекті Щорса (1 будівля). В результаті розривів є руйнування на вулицях Університетська (5 будівель), Артема (1 будівля), проспектах Щорса (3 будівлі), Панфілова (1 будівля). За наявними даними загинув чоловік», - зазначається у повідомленні.
 
Крім цього, у Куйбишевському районі снаряд потрапив в кардіологічне відділення міської лікарні № 23, на вулицях Лермонтова (1 будинок) і Смольная (2 будівлі). Руйнування в результаті розривів на вулицях Лермонтова (1 будинок) і Смольная (1 будівля).
 
У Ворошиловському районі снаряди пролітали поблизу 3-го міського ставка.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, більше двохсот споживачів Донецька знаходяться без газопостачання. Також, кілька десятків котелень міста не подають гарячу воду клієнтам.
 
Коментарі (0)