ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики продовжують обстрілювати Донбас

Бойовики продовжують обстрілювати Донбас

За добу бойовики 15 раз обстріляли позиції українських військових. Найбільш «гарячими» точками залишаються Широкине, Чермалик, Світлодарськ. Також терористи стріляють біля Горлівки і Щастя.

Ситуація в зоні антитерористичної операції (АТО) залишається неспокійною, але контрольованою. Найбільш «гарячими» точками залишаються Широкине, Чермалик, Світлодарськ. Про це сьогодні на брифінгу повідомив представник Адміністрації Президента України (АПУ) з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

«Бойовики активно використовують заборонене озброєння, 15 разів обстрілявши наші позиції з 120-мм мінометів, у 5 разів - з 122-мм гармат, тричі - з танків», - сказав пан Лисенко.
 
За його словами, на Маріупольському напрямку двома основними точками зіткнення залишаються Широкине і Чермалик.
 
«На Донецькому напрямку ворог зосередив свою активність в районі Донецького аеропорту, північно-західних передмість Горлівки та районі Світлодарська. Режим тиші на цьому напрямку порушується дуже часто. Працюють снайпери бойовиків», - повідомив пан Лисенко.
 
Він додав, що на Луганському напрямку бойовики здійснили серію провокацій з використанням стрілецької зброї в районі міста Щастя.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в районі міста Щастя бойовики, таємно висунувшись у бік передових позицій українських військ, відкрили вогонь. Під обстріл потрапила ТЕС в місті Щастя.
 
Коментарі (0)