ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики продовжують обстрілювати Донбас

Бойовики продовжують обстрілювати Донбас

У Донецькій та Луганській області не вщухають обстріли позицій українських військових. При цьому, терористи використовують важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

У районі проведення АТО не припиняються провокації проросійських бойовиків. За минулу добу вони 45 раз відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових, використовуючи при цьому широкий спектр озброєння. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

«З гранатометів та стрілецької зброї були обстріляні наші позиції в Опитному, Авдіївці, Луганському, Троїцькому, Зайцевому, Майорську та на шахті Бутівка», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під мінометний обстріл окупантів потрапили українські укріплення в Пісках, Мар’їнці, Гнутовому та Троїцькому, що на межі Донецької та Луганської областей.

Також, по українським опорним пунктам в районі Красногорівки окрім гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, противник застосовував міномети калібру 82 мм, а також зенітну установку та БМП.

На Маріупольському напрямку зі стрілецької зброї були обстріляні позиції сил АТО в Широкіному.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, КПВВ «Зайцеве» на «кордоні» з Донбасом закрили для в'їзду/виїзду через постійні обстріли проросійських бойовиків. Терміну, на який припинено рух, не повідомляють.

 
Коментарі (0)