ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики продовжують обстрілювати території Донбасу

Бойовики продовжують обстрілювати території Донбасу

У суботу ввечері бойовики понад 20 разів обстрілювали позиції українських військових на Донбасі. У «вогні» були населені пункти: Опитне, Талаківка, Широкине, Піски.

З 18:00 до 00:00 18 квітня члени бандформувань 21 раз порушили режим тиші в Донецькій області, повідомляє прес-центр АТО.

«В порушення Мінських домовленостей, злочинці 7 разів відкривали вогонь з мінометів калібру 120 міліметрів, 1 раз - з артилерії калібру 122 міліметри. Також бандформування, після деякої перерви, знову вдалися до обстрілу наших позицій з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град», - йдеться в повідомленні.
 
Так, в районі Пісків бойовики тричі відкривали вогонь у бік українського опорного пункту з 120-міліметрових мінометів, а також - з танка і кулеметів.
 
В районі Авдіївки НЗФ обстрілювали сили АТО з автоматичних гранатометів, снайперського і стрілецької зброї, бойової машини піхоти, мінометів калібру 120 міліметрів і артилерії калібру 122 міліметри. 
 
«Крім того, з 18:10 до 18:33 злочинці випустили в бік наших позицій 14 снарядів з РСЗВ БМ-21 «Град»», - нагадали в прес-центрі.
 
Також противник вів мінометний вогонь по позиціях військових в районі населених пунктів Опитне, Талаківка та Широкине.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», інфраструктуру Донбасу будуть відновлювати за допомогою іноземних донорів. На відновлення Луганської та Донецької областей потрібно приблизно 1,5 млрд дол.
 
Коментарі (0)