ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики руйнують системи життєзабезпечення Луганщини

Бойовики руйнують системи життєзабезпечення Луганщини

У Луганській області так звані ополченці не припиняють «поливати» населені пункти з «Градів». Це призводить до виникнення пошкоджень на системах життєзабезпечення регіону.

Терористи продовжують обстріли населених пунктів Луганської області. Зокрема, через пошкодження магістральної лінії електропередач, села Нижнє та Світличне залишилися без електроенергії та централізованого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Наразі ремонтні бригади намагаються ліквідувати пошкодження та відновити електропостачання.

Крім цього, у Новоташківці також відсутнє опалення, вода та світло. А у місті Гірське, внаслідок артилерійських обстрілів з боку бойовиків, зруйновано та пошкоджено близько 10 господарських будівель.

«Агресія терористів проти контрольованої Україною території Луганщини знову наростає. І знову найбільше страждають мирні люди. З деякими населеними пунктами області в нас дуже нестабільний зв'язок, що там відбувається, ми дізнаємося зі значним запізненням, хоча ситуація міняється щогодини…», - сказав губернатор Луганської області.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Луганській області терористи продовжують обстріли населених пунктів. Так, 6 лютого у кількох селищах регіону було зруйновано десятки будинків.

 
Коментарі (0)