ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняБорг мешканців Днепра за холодну воду складає 143 млн грн

Борг мешканців Днепра за холодну воду складає 143 млн грн

Абоненти “Дніпроводоканалу” накопичили борг у розмірі 143 млн грн з урахуванням попередніх періодів. Про це повідомив директор КП “Дніпроводоканал” Дмитро Кордиш
Абоненти “Дніпроводоканалу” накопичили борг у розмірі 143 млн грн з урахуванням попередніх періодів. Про це повідомив директор КП “Дніпроводоканал” Дмитро Кордиш, передає прес-служба Дніпровської міської ради.
 
“Наразі середній показник розрахунків абонентів є більш-менш непоганим — 94%, але є й такі громадяни, які не сплачують роками і накопичили 10-15 тис. грн боргу. На таких злісних неплатників подаємо до суду. Розуміємо, що зараз непроста економічна ситуація, тому ми готові йти абонентам назустріч. Для цього в „Дніпроводоканалі“ працює програма реструктуризації боргів: погашення заборгованості здійснюється рівними частинами протягом певного терміну”, — сказав директор підприємства.

Дмитро Кордиш також розповів про капітальні роботи, які підприємство проведе найближчим часом. Серед них — реконструкція обладнання Ломівської насосно-фільтрувальної станції, заміна двигунів на насосній станції № 1, а також заміна двигуна на насосній станції № 5. Це дозволить суттєво економити електроенергію. 

 
Коментарі (0)