ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняБорг тепловиків перед «Нафтогазом» складає близько 39,1 млрд грн

Борг тепловиків перед «Нафтогазом» складає близько 39,1 млрд грн

За тиждень виробники тепла зменшили борг на 166 млн грн (0,5%), регіональні газозбутові підприємства – на 207 млн грн (1%). Заборгованість підприємств ТЕЦ (виробництво електроенергії) залишилась без змін.
Станом на 8 жовтня 2019 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 39,1 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 166 млн грн (0,4%), про це повідомила пресслужба компанії.
 
Заборгованість регіональних газозбутових підприємств складає близько 21,1 млрд грн, в т.ч. за категоріями споживачів, які не підпадають під дію ПСО – 157 млн грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 216 млн грн (1%).
 
Заборгованість промислових підприємств за минулий тиждень зменшилась на 6 млн грн (0,2%) та складає близько 3,4 млрд грн.
 

Заборгованість КП ВО Київради «Київтеплоенерго» за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 22 млн грн (0,6%). Сумарна заборгованість Київтеплоенерго складає близько 3,4 млрд грн за усіма договорами, укладеними з Компанією. 

 
Коментарі (0)