ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГБорг українців за ЖКП збільшився на 2 мільярди за місяць

Борг українців за ЖКП збільшився на 2 мільярди за місяць

Загальний борг українців за житлово-комунальні послуги за один тільки березні виріс на 2 млрд грн в порівнянні з лютим. Тепер він становить 42,7 млрд грн, передають Вести.

Загальний борг українців за житлово-комунальні послуги за один тільки березні виріс на 2 млрд грн в порівнянні з лютим. Тепер він становить 42,7 млрд грн, передають Вести.

При цьому в березні населенням країни сплачено за житлово-комунальні послуги 11,6 млрд грн, а за електрику - 3 млрд грн (відповідно 81,4% і 111,9% від нарахованих за цей період сум).

На кінець березня 2018 року заборгованість населення з оплати за постачання газу склала 17,6 млрд грн, за опалення та гарячу воду - 15,5 млрд грн, за утримання будинків, прибудинкових територія - 3,3 млрд грн. За холодну воду борг склав 1,7 млрд грн.

Найменше українці повинні за вивезення сміття (0,4 млрд грн) і за поставки електроенергії - 4,2 млрд грн. Найвищий рівень оплати - в Тернопільській і Рівненській областях. Найнижчий - в Луганській (51,8%).

Як писали "Вести", вважати платіжки почнуть по будинковим, а не квартирних лічильниках. Загальнобудинкові лічильники стануть комерційними, т. Е. Встановлювати і обслуговувати їх будуть за рахунок споживача.

Нагадаємо, українців почали масово позбавляти субсидій. По всій країні стартували масштабні перевірки. Шукають тих, хто приховав свої доходи. За результатами першого кварталу «знижок» можуть позбавити близько 200 тисяч сімей.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
03 Травня 2018 p. 22:42
У нас государство, получается , препятствует оплате ком. услуг, поскольку теперь Ощадбанк эту оплату не принимает, а желающих внести квартплату через терминал, очевидно, не много - уж очень часты случаи пропаж внесённых платежей . То есть потребитель не виноват, что у него возник и растёт долг, поскольку не имеет возможности нормально внести оплату.------------------------------------------------------------------------------------- По какой причине государство препятствует оплате - не трудно догадаться: готовится новый мощный виток обесценивания украинских денег . Обесценивание (инфляция) гривны внешне выражаеся в росте цен и тарифов.