ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГБорги киян за ЖКП становлять понад 900 млн грн

Борги киян за ЖКП становлять понад 900 млн грн

Найбільше заборгували за електроенергію комунальні підприємства життєзабезпечення Києва, а також побутові споживачі та державний бюджет

Борги за електроенергію у Києві з початку 2016 року зросли у 1,5 рази і сягнули 941,5 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба «Київенерго».

Зокрема найбільше заборгували за електроенергію комунальні підприємства життєзабезпечення Києва, а також побутові споживачі та державний бюджет (через нарахування пільг і субсидій для населення).

ПАТ «Київенерго» повідомляє, що борги ПАТ «Київводоканал» з початку 2016 року зросли на 225,4 млн грн, сягнувши 394,5 млн грн.

Борги населення збільшилися на 46 млн грн – до 244,3 млн грн. Найбільше заборгованостей накопичили жителі Дарницького, Солом’янського та Деснянського районів.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
27 Жовтня 2016 p. 21:44
Київводоканал", починаючи з травня 2016 р. штучно поприписував борги побутовим споживачам. Далеко не всі добилися, щоб помилково приписаний борг не зазначався у платіжці. "Київгаз" вже більше року мухлює із штучними приписуваннями боргу, - вони там хотять , щоб споживачі у свій власний час та за власний рахунок до них приїздили та підписували їхні договори. Аналогічно штучно приписують борги і інші надавачі компослуг.