ГоловнаКиївські будніФінансування ЖКГБорги Київтеплоенерго перед Нафтогазом реструктуризували

Борги Київтеплоенерго перед Нафтогазом реструктуризували

Боргові зобов'язання з оплати природного газу комунального підприємства «Київтеплоенерго» перед НАК «Нафтогаз України», підлягають реструктуризації шляхом розстрочення на 60 місяців
Боргові зобов'язання з оплати природного газу комунального підприємства «Київтеплоенерго» перед НАК «Нафтогаз України», отримані ним від Київенерго при передачі столичного теплогосподарство, підлягають реструктуризації шляхом розстрочення на 60 місяців рівними частинами з 1 числа місяця, в якому буде укладено відповідний договір з НАК.
 
Відповідну постанову Кабінет міністрів прийняв на засіданні у вівторок за пропозицією мера Києва Віталія Кличка, повідомляє Інтерфакс-Україна.
 
Згідно з документами, поданими на засідання уряду разом з проектом постанови, що є у розпорядженні агентства, мова йде про 2,208 млрд грн.
 
У постанові зазначається, що підлягає достроковому погашенню цих зобов'язань. На них не нараховується неустойка та відсотки за винятком повного або часткового нездійснення платежів за договором про реструктуризацію.
 
"Нафтогаз", згідно з прийнятим документом, в разі повного або часткового нездійснення платежів на суму, що дорівнює сумі платежів за три місяці, може разсторгнуть договір про реструктуризацію в односторонньому порядку і вимагати дострокового погашення боргу і нарахування неустойки і відсотків.
 

У той же час Кабмін зобов'язав "Нафтогаз", на який покладено спецобязательства, укладати з "Київтеплоенерго" договору з постачання газу за встановленою урядом ціною і видавати йому відповідні номінації за умови укладення договору про реструктуризацію і його належному виконанні. 

 
Коментарі (0)