ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаБорги накопичені на енергоринку не можуть погашатися з держбюджету - В.Кістіон

Борги накопичені на енергоринку не можуть погашатися з держбюджету - В.Кістіон

Віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон виступає проти погашення боргів, накопичених на оптовому ринку електричної енергії починаючи з 2000-их років, за рахунок бюджету
Віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон виступає проти погашення боргів, накопичених на оптовому ринку електричної енергії починаючи з 2000-их років, за рахунок бюджету, повідомляє «Інтерфакс-Україна».
 
"Міненерговугілля разом з Мінфіном повинні якомога швидше знайти рішення і відобразити його у відповідному законопроекті ... Ми категорично проти того, щоб 29 млрд грн боргу було погашено за рахунок державного бюджету", - цитує прес-служба Володимира Кістіона за підсумками засідання Координаційного центру щодо забезпечення впровадження нового ринку електроенергії в п'ятницю.

Як повідомлялося, раніше Верховна Рада України прийняла закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України про стабілізацію розрахунків на Оптовому ринку електроенергії". Документ передбачає, що до компаній, які поставляють е / е на адресу ДП "Енергоринок" і які за станом на 1 січня 2016 року мали борг за ПДВ, тимчасово не застосовуватимуться штрафи і нараховуватися пеня (до 1 липня 2018 року).  

 
Коментарі (0)