ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняБорги «Води Донбасу» не будуть погашені з обласного бюджету

Борги «Води Донбасу» не будуть погашені з обласного бюджету

Глава Донецької ОДА Олександр Куць заявляє, що борги КП «Вода Донбасу» за електроенергію не будуть погашати з обласного бюджету

Глава Донецької ОДА Олександр Куць заявляє, що борги КП «Вода Донбасу» за електроенергію не будуть погашати з обласного бюджету.

«Погасити заборгованість з обласного бюджету не можемо, тому що у нас також є боржники. Міста і райони не платять, але влаштовують свята, якісь марафони і створюють додаткові комунальні підприємства з багатомільйонними бюджетами, а за воду вони не платять, тому звертаюся до всіх мерів, всім главам ОТГ, будь ласка, шановні, заплатите за воду і ніяких проблем не буде », - закликає Олександр Куць.

На даний момент водоканали заборгували «Воді Донбасу» 722 мільйони гривень. Найбільші боржники - Покровск, Бахмут, Краматорськ, Костянтинівка, Маріуполь.

Крім того, борги накопичили у непідконтрольних територій. «Ще одна проблема - це заборгованість по тимчасово непідконтрольною території. Платежів за 1 квартал 2019 нуль - ні копійки, а ресурси витрачаються ... В минулому році вони платили до 30% максимум », - сказав Куць.

 

 
Коментарі (0)