ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Бориспільський експрес» стане здвоєним

«Бориспільський експрес» стане здвоєним

У пікові години Укрзалізниця планує використовувати здвоєний склад поїзда на маршруті Київ — аеропорт «Бориспіль»

У пікові години Укрзалізниця планує використовувати здвоєний склад поїзда на маршруті Київ — аеропорт «Бориспіль». Завтра буде здійснено тестовий рейс, а з 10 травня такий поїзд курсуватиме регулярно. Це стало можливим завдяки введенню в експлуатацію після модернізації шостого складу дизель-поїзда Pesa. Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

«Як і обіцяли, з початком сезону відпусток та збільшенням кількості авіарейсів додаємо місць в експресі до аеропорту «Бориспіль». Уже з наступного тижня в пікові години, а саме о 17:00 зі станції Київ-Пасажирський та о 17:41 зворотно, на цьому маршруті курсуватиме здвоєний склад поїзда. Завдяки цьому за один рейс поїзд зможе брати на борт понад 200 пасажирів», — зазначив керівник Укрзалізниці.

Він також повідомив, що експреси до Борисполя вже зробили 8345 рейсів та перевезли 284 883 пасажири.

Нагадаємо, максимальну модернізацію автобусів польського виробництва Укрзалізниця проводить у власних депо. Під час модернізації оновлюється як ліврея поїзда, так і його салон. Зокрема, встановлюються зручні крісла, обладнуються полиці для перевезення багажу, облаштовуються системи кондиціювання повітря та оповіщення пасажирів. Нагадаємо, що залізничне сполучення станція Київ-Пасажирський — станція Бориспіль-Аеропорт було відкрите 30 листопада 2018 року.

 

 
Коментарі (0)