ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійБоротися зі снігом у Херсоні закликають підприємства і школи

Боротися зі снігом у Херсоні закликають підприємства і школи

На прибирання вулиць від наслідків снігопаду у Херсоні поряд з комунальниками хочуть залучити працівників усіх підприємств, студентів і школярів міста.

Профільному заступнику мера, директору департаменту житлово-комунального господарства та начальникам управлінь було дано доручення досягти домовленості з ректорами херсонських вузів, директорами всіх навчальних закладів та керівниками міських підприємств щодо готовності їх студентів, учнів та співробітників вийти на прибирання вулиць після снігопаду.

Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Херсонської міської ради.

«Це наш спільний місто, - підкреслила Зоя Бережна, т.в.о. міського голови. - Усі ми хочемо жити в чистому обласному центрі, але силами одних комунальних служб цього не досягти. До благоустрою міста мають долучитися усі заклади і підприємства. Багато не вимагаємо, просто нехай буде порядок на їх територіях і поруч. Цього буде достатньо, щоб місто вже виглядало доглянутим. І молодь нам не відмовить у допомозі. Головне - зуміти організувати людей, пояснити, чому це важливо».

Крім того, керівники міських підприємств і організацій повинні подбати про те, щоб забезпечити співробітників необхідним інвентарем та обладнанням для прибирання своїх територій.

 
Коментарі (0)