ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГБоржники за газ отримуватимуть прохання про оформлення субсидій

Боржники за газ отримуватимуть прохання про оформлення субсидій

Боржники за газ, окрім попереджень про відключення, будуть отримувати і прохання про оформлення субсидій. Також, постачальники газу не повинні відключати «блакитне» паливо абонентам, які подали документи для її оформлення.

Облгазам рекомендовано письмово попереджати населення про можливість оформлення житлової субсидії у разі заборгованості за природний газ. Відповідне рішення прийнято Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє прес-служба НКРЕКП.

Зазначається, постачальникам природного газу рекомендується, доповнити письмове попередження про відключення споживача від газопостачання у разі неоплати наданих послуг інформацією про можливість оформлення житлової субсидії із запрошенням до відповідного органу соціального захисту населення.

Окрім того, у комісії також наголосили на недопущенні відключення «блакитного» палива у споживачів, які подали необхідні документи для оформлення субсидії.

Нагадаємо, Міністерство соціальної політики визнає певні незручності під час оформлення житлових субсидій. У відомстві зазначають, що люди скаржаться на черги, проте за сам процес оформлення відшкодувань відповідають органи місцевої влади.

 
Коментарі (0)