ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПолтавщина завершує підготовку до зими

Полтавщина завершує підготовку до зими

У Полтавській області комунальники завершують підготовку мереж та котелень до опалювального сезону. Житловий фонд регіону наразі до зимового періоду готовий на 95%.

У Полтавській області комунальні підприємства завершують підготовку до опалювального сезону 2015-2016 років. На цьому наголошувалося під час засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань житлово-комунального господарства.

Так, котельні та тепломережі найбільшого підприємства регіону КП «Полтаватеплоенерго» на 99% готові до роботи взимку. Житловий фонд області готовий до зими на 95%.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк вимагає погасити заборгованості за житлово-комунальні послуги до початку опалювального сезону. Таке доручення від чиновника отримали Міністрество регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, Мінфін та облдержадміністрації. Прем’єр також нагадав, що Кабмін знайшов можливість профінансувати заборгованість регіонів у розмірі 5,6 мільярда гривень, що сформувалася в 2014 році і в першому кварталі 2015 року.

 
Коментарі (0)