ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняБудинки Хмельницького лишилися без води і електрики

Будинки Хмельницького лишилися без води і електрики

У будинках на декількох вулицях Хмельницького відключили воду. Крім того, у місті також припинили електропостачання частині споживачів. Відновити подачу води та електрики мають до кінця дня.

У Хмельницькому у зв'язку з підключенням новозбудованого водопроводу, відключили водопостачання абонентам на низці вулиць. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Хмельницької міської ради.

Зокрема, наразі холодна та гаряча вода відсутня у будинках за адресами: вул. Зарічанська, 44, 44/1, 46, 46/1, 48, 50, 50/1, 52, 52/1, 52/2, 52/1А, будинки на вул. Нижній Береговій, вул. Першотравневій та вул. Липневій.

Відновити подачу води споживачам у міськраді обіцяють до 20:00.
Окрім того, через необхідність виконання ремонтних робіт на трансформаторній підстанції сьогодні з 9.00 до 16.00 знеструмлені будинки на вулицях: Трудовій, Ювілейній, Чубинського, Пілотській, №10/3 та у пров. Тракторному.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Суми з наступного тижня чекають кількаденні відключення електроенергії. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт і підключенням нових абонентів.

 
Коментарі (0)