ГоловнаНовини ЖКГЖитлоБудинки ОСББ у Харкові з'їли близько 500 тисяч гривень

Будинки ОСББ у Харкові з'їли близько 500 тисяч гривень

У минулому році в Харкові на поточний ремонт будинків ЖК, ЖБК та ОСББ було спрямовано 478,6 тис. грн.

Це кошти, звільнені в результаті надання цими комунальними підприємствами пільг по сплаті земельного податку, - інформує  «Україну Комунальну» прес-служба Харківської міської ради.

За словами директора Департаменту житлового господарства Романа Нехорошкова, зі згаданої вище суми на латочний ремонт покрівель будинків ЖК, ЖБК та ОСББ було витрачено 149,4 тис.грн, на ремонт козирків над входами у під'їзди - 46,8 тис.грн, на заміну труб каналізації і холодного та гарячого водопостачання - 94 тис.грн, на заміну запірної арматури - 8 тис. грн.
 
Крім того, 79,3 тис.грн було витрачено на ремонт під'їздів, 17,4 тис.грн - на їх скління, 17,3 тис.грн - на ремонт цоколю та 66,4 тис.грн - на частковий ремонт електрощитових.
 
Роман Нехорошков також повідомив, що в результаті надання пільги по сплаті земельного податку комунальним підприємствам, що знаходяться в підпорядкуванні департаменту, минулого року було вивільнено 2,6 тис. грн. Ці кошти були спрямовані на сплату за електроенергію, на поліпшення матеріально-технічної бази, ремонт автотранспорту, придбання інструментів та інвентаря.

 
Коментарі (0)