ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГБудівлі в серці Ужгорода незаконно привласнюють

Будівлі в серці Ужгорода незаконно привласнюють

Невстановлені особи, з метою заволодіння майном ПАТ «Сведбанк» балансовою вартістю понад 5 млн грн, підробили рішення Ужгородського міськрайонного суду про визнання права власності і відповідну реєстрацію будівлі та прилеглої земельної ділянки.

За результатами проведеної перевірки, прокурором м. Ужгорода порушено кримінальну справу за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману (ч.4 ст. 190 КК України) та підроблення офіційних документів (ч.1,ч.3 ст. 358 КК України).

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури.

Як з’ясувалося, упродовж лютого 2012 року, невстановлені особи, з метою заволодіння майном ПАТ «Сведбанк» балансовою вартістю понад 5 млн грн, підробили рішення Ужгородського міськрайонного суду про визнання права власності і відповідну реєстрацію будівлі та прилеглу земельну ділянку.

Відтак, за підробленими документами вони здійснили державну реєстрацію належного ПАТ «Сведбанк» майна за громадянином ромської національності, який на той час перебував у місцях позбавлення волі. Таким чином незаконно привласнено будівлю у центрі Ужгорода.

Кримінальну справу направлено для провадження досудового розслідування до СВ Ужгородського МВ УМВС України у Закарпатській області.

З метою забезпечення цивільного позову, прокурором Ужгорода, накладено арешт на цю будівлю. Слідство у справі триває.

 
Коментарі (0)