ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоБудівельний документообіг Києва стане електронним

Будівельний документообіг Києва стане електронним

Киян позбавлять черг у різних інстанціях, пов’язаних зі сферою містобудування. Наприкінці 2014 року мешканці міста зможуть подавати документи в електронному вигляді, завіряючи їх електронним цифровим підписом.

Наприкінці 2014 року кияни зможуть подавати документи до різних інстанцій, пов’язаних зі сферою містобудування, в електронному вигляді, завіряючи їх електронним цифровим підписом. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Ми почнемо з отримання витягів, і далі будемо переводити систему в електронний вигляд. До цього часу має бути впроваджена комплексна система захисту інформації», – повідомив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури, начальник Служби Містобудівного кадастру КМДА Андрій Вавриш.
 
Пан Вавриш також зазначив, що в українському суспільстві постійно наводиться приклад Грузії, коли мова йде про потребу модернізації надання послуг населенню. Йдеться про зменшення кількості різних документів, ліцензій, довідок, повідомлень. І це перш за все якісна система опрацювання бізнес-процесів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 1 квітня Кабінет Міністрів схвалив законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань регулювання містобудівної діяльності та державного архітектурно-будівельного контролю». Він покликаний децентралізувати систему державного архітектурно-будівельного контролю і нагляду.
 
Коментарі (0)