ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоБудівельники вимагають кошти на «пільгове» житло

Будівельники вимагають кошти на «пільгове» житло

Будівельники закликали Прем`єра не припиняти фінансування житлових держпрограм у 2015 році. Аргументують економічною ефективністю цих проектів.

Конфедерація будівельників України звернулася до Прем`єр-міністра з проханням не припиняти фінансування державних житлових програм на 2015 рік. Про це повідомляє прес-служба Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Будівельники запевняють Прем`єра в економічній ефективності цих програм. Зокрема,  їхня реалізація забезпечує надходження інвестицій у галузь та сприяє її розвитку.

«КБУ наголошує, що відновлення фінансування житлових програм допоможе вирішити ряд соціально важливих проблем та дозволить: громадянам – вирішити житлове питання; державі – зменшити свої житлові зобов’язання та зберегти довіру громадян; територіальній громаді – не допустити виникнення нових та завершити існуючи довгобуди; будівельній галузі – не допустити зменшення робочих місць, а також забезпечити потік інвестицій у цю сферу», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, парламентарі залишили на посаді Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка. За відповідне рішення проголосував 341 народний обранець.

 
Коментарі (0)