ГоловнаВибір редакціїБудівництвоБудівельники вимагають реформ у галузі

Будівельники вимагають реформ у галузі

Після реформування корупція в будівельній галузі тільки зросла. Фахівці очікують від нової влади проведення нових реформ для того, щоб виправити поточне положення.

Реформи, що спрощують отримання дозволу на будівництво, лише підняли рівень корупції в галузі. Тому фахівці очікують від нового уряду і парламенту нових реформ на будівельному ринку. Про це заявив екс-голова Київської міської державної адміністрації Іван Салій, передає «Світ квартир».

«Ті реформи, які ми провели і якими пишалися і говорили: «Ось, ми тепер в європейському рейтингу, у нас дозвіл найлегше отримати», після цього корупція лише зросла»,- повідомив пан Салій.
 
Він зазначив, що ситуація на будівельному ринку малоперспективна і учасники ринку очікують проведення нових реформ, створення нового уряду і парламенту.
 
«Вже зараз 15% падіння, буде 20% по Україні та Києву - близько 20%. Немає ніякої державної підтримки, щоб стимулювати будівельну галузь як таку», - заявив він.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вітчизняні будівельні норми поступово «підженуть» під європейські стандарти шляхом переформатування їх в ДСТУ. Експерти галузі зазначають: такі зміни будуть мати позитивні наслідки в сфері будівництва.
 
Коментарі (0)