ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоБудівництво житла на лівому березі Києва може зупинитися

Будівництво житла на лівому березі Києва може зупинитися

Будівництво на правому березі допоможе ліквідувати дисбаланс, при якому 40% киян проживають на лівому березі, а їздять на роботу на правий.

Будівництво на правому березі допоможе ліквідувати дисбаланс, при якому 40% киян проживають на лівому березі, а їздять на роботу на правий.

У найближчі 20 років житло в Києві будуватимуть майже виключно на правому березі. Про це розповів начальник комунальної організації Київгенплан Сергій Броневицький, інформує news.eizvestia.com.

"Ущільнювати існуючу забудову більш неможливо. Цього не дозволяють ні жителі, ні будівельні норми. Будувати житло в найближчі 20 років планується на правому березі, на наявних вільних територіях, в тому числі, зайнятих закинутими промисловими підприємствами. Це, наприклад, території на Теремках-3, вулиці Північній, Виноградарі ", - сказав Броневицький.

За його словами, в столиці склався дисбаланс, при якому 40% киян проживають на лівому березі Дніпра, а їздять на роботу на правий. На думку Броневицького, через це необхідно обмежити зведення житла на лівобережжі.

"Там можна буде звести будинки тільки на Осокорках Центральних, Південних і в промзоні уздовж вулиці Закревського. Це допоможе вирішити транспортну проблему не побудовою мостів, а тим, що киянам не доведеться їздити на роботу через річку ", - додав Броневицький.

 

 
Коментарі (0)