ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоБудівництво житла на Львівщині б’є рекорди

Будівництво житла на Львівщині б’є рекорди

Попри кризу у державі будівництво житла у Львівській області в 2014 році показує рекордні показники. У Львівській ОДА відзвітували про його обсяги.

Протягом 11 місяців 2014 року у Львівській області введели в експлуатацію 748,312 тис. кв. м загальної житлової площі, що складає 142,7% по відношенню до відповідного періоду минулого року. При цьому, планували ввести в експлуатацію лише 680 тис. кв. м загальної площі житла. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Зокрема, за 11 місяців в експлуатацію ввели:
 
- 1653 індивідуальних житлових будинки – 480,703 тис. кв. м. (в 2013 році – 2061 будинок та відповідно 500,03 тис. кв. м);
 
- 72 будинки з двома і більше квартирами – 267,609 тис. кв. м (в 2013 році – 52 будинки загальною площею 175,09 тис. кв. м), з них у Львові – 50 будинків, м. Борислав – 1, м. Самбір – 2, м. Стрий – 2, м. Трускавець – 4, Кам’янка-Бузькому районі – 1, Мостиському районі – 1, Пустомитівському районі – 2, Радехівському районі – 3, Самбірському районі – 1, Сокальському районі – 1 та Яворівському районі – 4 будинки.
 
«Попри складну ситуацію в економіці держави, будівництво житла на Львівщині в 2014 році показує рекордні показники», - йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вчора парламентарі прийняли за основу законопроект, яким передбачено заборонити відбирати майно українців за прострочені валютні кредити.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
26 Грудня 2014 p. 21:27
За 17 років брєжнєвського тоталітаризму десятки мільйонів сімей безоплатно отримали квартири; плата за комунальні послуги була настільки низькою, що ця витрата взагалі не бралася до уваги при плануванні місячного бюджету сім"ї; продукти харчування коштували стабільно на протязі багатьох років одні й ті самі копійки; бомжів практично не було, тому що працевлаштуватися і отримати майже безплатне місце в гуртожитку міг будь-хто та будь-коли. Одне незрозуміло: нащо у ті часи постійно морочили людям голови якимись комуністичними ідеалами, адже і так жили непогано? Згодом комуністичні гасла приїлися , людям набридла стабільність (стагнація і застой), одноманітність наскучила, захотілося розваг, а шахраї при владі цими людськими вадами скористались і почали кришити ще досить могутню тушу економіки припиненого СРСР. Думаю, що коли майно бувшого СРСР буде повністю розкрадено, шахраї при владі зроблять спробу створити щось подібне до СРСР, аби знову прості люди їм це майно приробляли.