ГоловнаНовини ЖКГТранспортБуковинські перевізники отримали борги за пільговиків

Буковинські перевізники отримали борги за пільговиків

Заборгованість минулих років складає 261,5 тис. грн, у тому числі 142,8 тис. грн – за автоперевезення

У Чернівецькій області станом на 1 лютого з держбюджету виділено понад 1,2 млн грн на компенсацію перевезень пільговиків, у тому числі 474,4 тис. грн – на погашення заборгованості за автоперевезення.

Про це на апаратній нараді 12 березня поінформував начальник головного управління праці та соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації Богдан Сеньків, інформує прес-служба ОДА.

«Заборгованість минулих років складає 261,5 тис. грн, у тому числі 142,8 тис. грн – за автоперевезення», – зауважив посадовець.

Він також наголосив, що для вдосконалення механізму надання пільг при перевезеннях сьогодні облдержадміністрація вважає за доцільне включити до комісії з конкурсного відбору автоперевізників на окремі автобусні маршрути представника головного управління праці та соціального захисту населення.

«Це дасть змогу враховувати при укладанні нових договорів з перевізниками або припинення з ними раніше укладених договорів інформацію про переможців, які виграли тендер на автобусні маршрути або про тих перевізників, що позбавлені ліцензії на перевезення пасажирів», – вважає Б.Сеньків.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)