ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійБуковинським дорогам не допомогло обмеження руху

Буковинським дорогам не допомогло обмеження руху

Дорожні роботи поблизу селищ Кути та Старі Кути, що біля Косова, розпочнуть не раніше ніж за тиждень. Відповідальні служби мотивують таке рішення більшою вагомістю ремонту доріг державного значення.

Ділянки доріг Косівщини – Старі Кути - міст через Черемош, Косів - Старі Кути та Рожнів - Кути розпочнуть ремонтувати 14 листопада 2013 року, згідно з планом проведення ремонтних робіт у Косівському районі. На цьому наголосив начальник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Володимир Рачкевич, - повідомляє прес-служба «Укравтодору».

«Ремонтні роботи поблизу селищ Кути та Старі Кути ми розпочнемо не раніше 14 листопада, як регламентує відповідний план виконання робіт у цьому районі. Керівництво області чудово розуміє потребу місцевих жителів у якісних шляхах сполучення, проте потреба у ремонті автомобільних доріг державного значення, якими прямує основна маса транспортних засобів і здійснюються вантажні перевезення – важливіша», – зазначив посадовець.

За його словами, будівництво у м. Коломиї австрійського деревообробного заводу, яке має велике економічне та соціальне значення для всього регіону, потребує безперебійних поставок буковинських будівельних матеріалів, зокрема гравійно-пісчаної суміші. А це значною мірою збільшує інтенсивність руху велико-вагового транспорту за основними маршрутами вантажних перевезень району.

«Ці автомобільні дороги вже давно вичерпали свій ресурс та не витримують подібних навантажень. Саме тому місцева влада й дорожники концентрують всі сили, аби якомога швидше привести їх у належний стан», – доповів очільник Служби.

За його словами, на сьогодні вже завершено великий обсяг робіт в містах Болехів і Надвірній, проведено капітальний ремонт дороги в селище Заболотів та виконано роботи на об’їзній м. Коломиї. Крім того дорожники вже приступили до ямкового ремонту по трасі Коломия-Городенка, на дорогах Коломия-Косів та Косів-Верховина, а завдяки частковому фінансуванню компаній-перевізників – розпочато ямковий ремонт між Рожнівом та Старими Кутами.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, жителі селищ Кути та Старі Кути, що на Івано-Франківщині, неодноразово блокували рух транспорту на зазначених ділянках, вимагаючи їхнього негайного ремонту.

 
Коментарі (0)