ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаБуславець залишать на посаді заступника міністра

Буславець залишать на посаді заступника міністра

Ольга Буславець, яку 20 листопада звільнили від тимчасового виконання обов’язків Міністра енергетики, залишається на посаді першого заступника міністра.Про це повідомили у Міненерго

 

Ольга Буславець, яку 20 листопада звільнили від тимчасового виконання обов’язків Міністра енергетики, залишається на посаді першого заступника міністра. Про це повідомили у Міненерго.

У міністерстві зазначили, що ухвалений 17 листопада Верховною Радою законопроєкт № 3651-д передбачає, що тимчасове виконання обов’язків міністра можливе протягом 30 днів. За цей час прем‘єр-міністр має подати кандидатуру на посаду міністра до парламенту, який приймає рішення щодо призначення міністра.

У разі неприйняття рішення протягом наступних 30 днів до парламенту має бути знову подана кандидатура на посаду глави міністерства. Зараз цей закон очікує на підпис президента.

Як повідомлялося, т.в.о міністра енергетики призначений Юрій Бойко, який був заступником міністра енергетики.

Також із посиланням на джерела на енергоринку повідомлялося, що рішення про звільнення Буславець було прийняте в Офісі президента. Причиною звільнення начебто стали проблеми, що накопичилися на ринку електроенергії, і активізація різних сфер впливу.

 

 

 
Коментарі (0)