ГоловнаНовини ЖКГПодіїБустерна доза вже відображається у міжнародному сертифікаті Діє

Бустерна доза вже відображається у міжнародному сертифікаті Діє

Алгоритм генерування залишився без змін: у застосунку вибираєте розділ Послуги, пункт COVID-сертифікати та документ, який вам необхідний.
У застосунку Дія українці вже можуть згенерувати COVID-сертифікат про бустерну дозу, про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації України.
 
Бустерна доза відображається в міжнародному сертифікаті. Після отримання бустерної дози в Дії треба заново згенерувати свої сертифікати. Після цього вони оновляться. Буде відображена «третя доза» вакцини, а також змінений строк дії сертифіката на 270 днів.
 
«Алгоритм генерування залишився без змін: у застосунку вибираєте розділ Послуги, пункт COVID-сертифікати та документ, який вам необхідний. Лише за кілька кліків та кілька хвилин ви отримуєте оновлений сертифікат. Без поїздок, довгого очікування та контактів з людьми», — говориться у повідомлені.
 

Нагадаємо, що в Дії вже згенеровано більше десяти мільйонів «зелених» COVID-сертифікатів. Усю інформацію про них та відповіді на найпоширеніші питання можна знайти на спеціальному лендингу. 

 
Коментарі (0)