ГоловнаПослугиВодопостачанняБутильована вода доставка

Бутильована вода доставка

Вже давно для всіх не секрет, що у більшості міст України не рекомендується пити сиру воду з-під крана. Головною причиною є застарілі мережі трубопроводів, у яких, подекуди термін експлуатації закінчився ще

Вже давно для всіх не секрет, що у більшості міст України не рекомендується пити сиру воду з-під крана. Головною причиною є застарілі мережі трубопроводів, у яких, подекуди термін експлуатації закінчився ще 20 років тому. Тому, людям, які піклуються про своє здоров'я залишається або встановлювати фільтри, або купувати бутильовану воду. Перший варіант є дещо дорогим та кропітким, адже для того, щоб система очищення працювала ефективно потрібно своєчасно замінювати картриджі та весь час слідкувати за обладнанням.

Більшість людей, які стикаються з проблемою неякісної води з-під крана знають, що найбільш практичним та вигідним розв’язанням цього питання є доставка бутильованої води. Як правильно обрати постачальника та плюси води в бутлях поговоримо далі.

Поради щодо вибору бутильованої води

Для того, щоб не помилитися у виборі торгової марки, достатньо вміти орієнтуватися в інформації, що зазначена на етикетці води. Ось вам декілька порад, на які треба звернути увагу, вибираючи службу замовлення води. Виробник обов’язково має зазначати наступні дані: 

  • Мінеральний склад та рН води;
  • Адресу свердловини, з якої видобута вода (за умови, якщо вода артезіанська), а також контактні дані виробництва;
  • Термін придатності та дату виготовлення, а також умови зберігання бутлів тощо.

Яка питна вода найкраща?

Вибираючи серед великого переліку служб доставки води, рекомендуємо звернути увагу на природну джерельну воду ТМ «Н2О». Скориставшись замовленням води «Н2О» ви не лише постійно матимете смачну воду вдома, а й заощадите час та кошти. Питна вода Н2О – це не лише доступні ціни, а й максимальна користь в кожному бутлі.

Проходячи багатоступеневе очищення рідина додатково насичується природними мікрокомпонентами, що дозволяє насичувати організм тільки користю. Маючи характерний джерельний смак вода рекомендована, як для приготування страв, так й для вживання у сирому вигляді. Крім того, ви можете сміло давати її дітям, адже «Н2О» є безпечною та рекомендована з перших днів життя. 

Користь води в бутлях

Скориставшись послугами з доставки води ви не лише економите свій час та кошти. Замовлення води має ряд позитивних рис, серед основних:

  • Ви отримуєте смачну та безпечну очищену воду;
  • Збалансований мінеральний склад води підходить, як дорослим, так і малим;
  • Вчасна доставка додому, а також офіс;
  • Доставка у вихідний, а також святкові дні;
  • Професійна допомога оператора та ввічливість кур’єрів.

Смакуйте тільки корисну воду, яка збагатить організм поживними мінералами. Найкращим варіантом є питна вода ТМ «Н2О» - це ваша формула здоров’я. 

 
Коментарі (0)